Sunday 10 October 2010

Mini Kontejner - cash stash/pill fob

Nastavljlajući seriju reviewa EDC gadgeta koji su dovoljno mali da stanu na privezak za ključeve, a opet dovoljno upotrebljivi da nađu svoje mesto u svakodnevnim sitnicama koje nosite sa sobom, red je na everyday carry gadget koji je po formi sličan mini upaljaču ali vrši drugu funkciju. Mini Kontejner je sitnica koja svojom težinom i veličinom nikako neće opterećivati vaš privezak za ključeve, ali će svojim izgledom i funkcionalnošću zaslužiti svoje mesto.


Neki ga zovu Pill Fob, neki Cash Stash, neki naprosto keychain container... Reč je o istoj svakodnevnoj EDC sitnici. Ovi kontejneri su ne veći od AA baterije, uglavnom napravljeni od aluminijumskih legura (mada ih ima i od SS nerđajućeg čelika, Titanijuma, srebra, platine i drugih egzotičnih materijala). Neki imaju uložak sa poklopcem načinjen od plastike radi dodatne sigurnosti, ali svi imaju (kao i Mini Upaljač Privezak) zaptivnu gumicu koja ne dozvoljava da u kontejner prodre voda, što njegovu sadržinu čini dovoljno bezbednom.



Neke od najčešćih upotrebnih opcija ovog Mini Kontejnera Priveska su:
1. bezbedno mesto za novac za hitne slučajeve, uredno urolana novčanica od 1000,00RSD uredno staje unutra, i u može poslužiti u hitnim situacijama - Cash Stash
2. bezbedno mesto za lekove, par pilula za hitne slučajeve može stati unutra. Nitroglicerin, lekovi protiv bolova, mučnine i sl. - Pill Fob
3. bezbedno mesto za poruku ili papirić na kojem bi pisala adresa, broj telefona, krvna grupa i slično
4. Mini Kontejner može poslužiti i kao privezak za ogrlicu kućnog ljubimca u kojoj će biti napisani podatci vlasnika


Veliki broj upotrebnih vrednosti ovog priveska za ključeve zadovoljava različite potrebe i sigurno je jedan od dodataka koji možete priuštiti sebi (običan aluminijumski je veoma jeftin) i nositi svaki dan sa sobom kao deo svog EDC Kompleta.


No comments:

Post a Comment