Saturday 31 July 2010

True Utility Twistick – minimalizam za hedoniste

Zamislite sledeći scenario:
"Zaglavili ste na poslu, nikako da rešite nagomilane obaveze i to baš na taj poseban dan, a obećali ste romantično veče za važan datum.... Vreme odmiče i napokon ste uspeli da rešite probleme i izađete iz kancelarije... Sada je kasno za bilo koji restoran, sve je bukirano... Ali... Usput idete do obližnjeg 24-7 i kupujete flašu vina par excellance


nekoliko Raidovih fenjerčića protiv komaraca, prostirka je već u autu... Iz direktorovog bara ste pozajmili dve elegantne čaše sa stopom (vratićete ih već u ponedeljak oprane, neće ni primetiti da fale)


i pravac vidikovac sa prelepim pejsažem...


Stigli ste tamo zajedno, raširili prostirku upalili sveće, izvadili čaše i vino, ali!!! Tek sada ste shvatili da vam nedostaje otvarač za flaše!!!!"

Ovako nešto vam se nikada ne može desiti uz True Utility Twistick.


Ovaj trendi privezak za ključeve ne samo da pleni svojom jednostavnošću već je i krajnje funkcionalan. Radi, doduše, samo jednu stvar za koju je i napravljen, ali to radi savršeno elegantno. I dok svi budu upitno bacali pogled na vaše ključeve diveći se privesku za ključeve, sigurno će biti još više zadivljeni kada ga vide u funkciji.


Ovaj mali komad metala dimenzija 66mm dužine i 9mm obima činiće da vaši ključevi izgledaju cool, bili oni ključevi od stana, bicikla ili Mercedesa... Izrađen je od nerđajućeg čelika oznake 422, od kojih je spirala obložena crno tako da je u kontrastu sa ručkicom koja je od poliranog čelika.

Ako se pitate odakle ovaj review u blogu o EDC opremi, moram vam reći da, budući da sam mašinski inženjer izuzetno cenim jednostavnost konstrukcije i funkcionalnost koja proističe iz nje. Dakle ovo je savršen primer, i ukoliko ste pravi hedonista, uživalac u vinu, a pritom naginjete ka minimalizmu, i volite dobro dizajnirane stvari, onda je True Utility Twistick prava stvar za vas.

No comments:

Post a Comment